Ons verhaal

Bij Gentlemanclub hebben we een passie voor stijlvolle heren accessoires. Wij richten ons op klassieke, tijdloze sieraden met een eigen twist. Sieraden die je zowel naar werk kan dragen of in je vrije tijd. Uiteraard met een uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

Mannen accessoires

Op dit moment verkopen wij verschillende soorten mannen sieraden, zoals armbanden, manchetknopen en riemen. Op het gebied van heren armbanden hebben we ruime keus uit leren armbanden en sportieve armbanden.

Op korte termijn introduceren wij hier meerdere categorieën aan toegevoegd worden. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, scherpe aanbiedingen en nieuwe producten.

Focus op service en snelle levering

Wanneer je iets moois ziet wil je het natuurlijk ook snel in handen hebben. Daarom worden bestellen die voor 16:00 gedaan zijn nog dezelfde dag verzonden. Bezorging vindt binnen 1 tot 3 werkdagen plaats. Uiteraard met gratis verzending. Bevalt het product toch niet helemaal? Stuur hem dan binnen 30 dagen terug. No questions asked.

Praktische informatie

Gentlemanclub
BTW NL100119220B01
Carel Reinierszkade 295
2593HS Den Haag