U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Blog - Bezoek Gentlemanclub op de kerstmarkt Den Haag

Bezoek Gentlemanclub op de kerstmarkt Den Haag
By Gentlemanclub.nl 30-11-2016 09:00 Opmerkingen

Gentlemanclub is dit jaar te vinden op de kerstmarkt in Den Haag! De Royal Christmas Fair, zoals de kerstmarkt voluit heet, vindt plaats van 15 tot en met 23 december 2016. Afgelopen jaren was de kerstmarkt te vinden naast de hofvijver (op de Lange Vijverberg), dit jaar is de locatie verplaatst naar de statige Lange Voorhout.

Met meer dan 70 deelnemers is de Royal Christmas Fair grootser als ooit tevoren. Ook het programma is uitgebreider als voorgaande jaren. Op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 december is er een heuse Christmas Sing-a-Long. De kerstmarkt is iedere dag geopend van 12:00 tot 21:00.

De Style Boutique

Op de kerstmarkt deelt Gentlemanclub een stand met webshop De Style Boutique. Bij De Style Boutique vind je een collectie van nieuwe, tijdloze mode en preloved (designer) merken.

Exclusieve cadeaupakketten

Naast de gebruikelijke collectie van armbanden, sjaals, manchetknopen, sokken en riemen bieden wij op de kerstmarkt verschillende, gelimiteerde cadeaupakketten aan varierend in prijs van €25 tot €75. Ideaal als je nog geen cadeau hebt voor je geliefde, vriend of familie voor kerst!

Stand locatie

De exacte locatie van de stand op de Royal Christmas Fair wordt nog bekend gemaakt door de organisatie. Houd daarvoor ons Facebook en Instagram account in de gaten.

Post Comments

* Verplichte velden

 
Al twee jaar de herenaccessoires specialist
 
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 
Gratis bezorging op alle artikelen